Däck och fälgar

Det finns ett flertal bra företag som kan hjälpa dig när det är dags att köpa nya däck och fälgar till din bil. Oavsett om du tänkt köpa enbart däck, enbart fälgar eller kompletta hjul så kan du spara en hel del pengar på att handla på nätet. För att underlätta för dig när du ska köpa däck och fälgar har vi sammanställt en lista över svenska företag som säljer både däck och fälgar till väldigt bra priser. Hos oss får du tips på vinterdäck, sommardäck och fälgar till bra priser från svenska företag.

När det gäller leverans av produkterna så går det oftast att välja att få däck och fälgar levererat direkt hem eller till närmsta utlämningsombud i din närhet. Ett annat alternativ som brukar vara möjligt är att få dina nya däck och fälgar levererade direkt till närmsta däckverkstad. På så sätt slipper du krångla med att transportera dina nya däck och nya fälgar till däckfirman.

I listan nedan hittar du ett urval av svenska företag som säljer däck och fälgar direkt på nätet. Dom hjälper dig att enkelt hitta produkter som passar bara genom att du anger bilens registreringsnummer. Snabbt och smidigt helt enkelt!

BytHjul

BytHjul säljer fälgar, vinterdäck och sommardäck från flera olika tillverkare. Du kan välja på att få leverans direkt till hemmet eller till en däckverkstad i närheten av där du bor. BytHjul samarbetar med flertalet däckverkstäder, vilket gör att du ofta kan få leverans direkt till stället du brukar åka till. Antalet produkter i lager är stort, vilket är en förutsättning för deras snabba leveranser.

Svenska Gummihuset

Svenska Gummihuset har sedan mitten av 90-talet sålt däck och fälgar till svenska folket på nätet. Hos Svenska Gummihuset hittar du ett brett sortiment av däck och fälgar från flera olika tillverkare. Du hittar produkter från de flesta större tillverkare och även en del mindre tillverkare. Gummihuset har även bra guider för dig som inte har full koll på vilka däck och fälgar som passar till just din bil.

Skruvat

Skruvat är först och främst kända för att ha ett enormt utbud av bildelar till otroligt låga priser. Det är nog inte lika många som känner till att Skruvat numera även säljer sommardäck, vinterdäck, fälgar och navkapslar. Självklart har de samma höga kvalitet till otroligt låga priser även inom detta område.