Boka hyrbil

Behöver du boka en hyrbil under semestern? Eller varför inte boka en hyrbil för en långweekend eller en tur till Sälen? Hur mycket det kostar att hyra en bil kan variera stort beroende på vart du vill hyra någonstans och hur länge du tänkt hyra. Rent generellt är det lägre dygnspris ju längre du hyr bilen. Det är alltså som dyrast att bara hyra bilen i ett dygn.

En av dom största aktörerna när det gäller att hyra ut bilar är Hertz. Hos Hertz kan du hyra bilar på dom flesta platserna runt om i världen. Att hyra bilen från ett stort och välkänt företag är ju att föredra vid de tillfällen när det av någon anledning blir problem. De stora hyrbolagen har oftast väldigt bra rutiner för att hantera allt som skulle kunna tänkas gå fel.

Hyra bil på Hertz

Du bokar enkelt din hyrbil hos Hertz direkt på deras hemsida. När du bokar har du möjlighet att välja vart du hämtar ut din hyrbil och även vart du vill lämna tillbaka den. Platsen för avhämtning och återlämnande behöver oftast inte vara samma. Dock tillkommer oftast en avgift om du väljer att återlämna bilen på annan ort än där du hämtade den.